Известие

Collapse
No announcement yet.

LED ленти за фаровете!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Gosho_GtA Покажи съобщение
    слагайте смело струвато кам 20лв и стават много свирепи
    В темата "Фарове.." вече съм пуснал снимка на фара как е станал
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

И моите фарове вече са готови, рециклирани рефлектори, LED ленти, всичко. И при мен се върза под 20 лв. и за двата фара LED лентите.
      Ще кача снимки след около десетина дена.
      Емо, обаче при теб е станало доста по добре от колкото при мен, но здраве да е втори път да отлепям стъклото на фара просто няма да се навия .

Comment

Първоначално публикувано от Boschman Покажи съобщение
        И моите фарове вече са готови, рециклирани рефлектори, LED ленти, всичко. И при мен се върза под 20 лв. и за двата фара LED лентите.
        Ще кача снимки след около десетина дена.
        Емо, обаче при теб е станало доста по добре от колкото при мен, но здраве да е втори път да отлепям стъклото на фара просто няма да се навия .
        На мен ми се наложи , ама това е друга тема

Comment

Да ви одрискам темата ма не се стърпях :0

"Оти не турите и калобрани че нема лайсна на вратите и фърга назаде и на високо"

Наздраве
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

моята е с такива адуи педе...щини и много се дразня, но ме мързи да ги махна! Ужасно седи и ми е супер чекиджийско с тия герлянди, и 100% много ме ебават, но сега се сетих, че трябва да им намеря къде е окабеляването им и ще има... кръц и дотам!
            Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!

Comment

Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщение
              моята е с такива адуи педе...щини и много се дразня, но ме мързи да ги махна! Ужасно седи и ми е супер чекиджийско с тия герлянди, и 100% много ме ебават, но сега се сетих, че трябва да им намеря къде е окабеляването им и ще има... кръц и дотам!
              AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

И аз не харесвам такива неща а Ауди пък съвсем изтъпяха щото диодите не са баш лента (щото щеше да е по-добре) ами са малки фарчета с рефлекторче
                пестят ли ? що ли?? Щото и Алфата мигачите отзад са светодиодни ама са блок иначе тези ленти станаха адски модерни чакам да видя Алфа 166 с "angel eyes" хъхъ-хъхъ
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                  чакам да видя Алфа 166 с "angel eyes" хъхъ-хъхъ
                  Имаше някъде снимана 166-ца със такива сребриста , преди фейслифта - софийска

Comment

С тия LED ленти ми спряхте тока .... На мен ми се говореше колко ми е циганска колата отвътре , а пък гледай хората ки работи си слагат по фаровете Забравихте неонките под купето и прибляскващите стопове и фарове. Даже можете си сложите на тавана по един прожектор с бат сигнала , че да осветява небето и да се знае къде сте паркирали
                    Last edited by RoMAN; d.m.y г., 22:07.

Comment

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                      С тия LED ленти ми спряхте тока .... На мен ми се говореше колко ми е циганска колата отвътре , а пък гледай хората ки работи си слагат по фаровете Забравихте неонките под купето и прибляскващите стопове и фарове. Даже можете си сложите на тавана по един прожектор с бат сигнала , че да осветява небето и да се знае къде сте паркирали
                      Аз съм от тези хора ,които си слагат LED ленти и които не са говорили колко ти е циганска колата и те подкрепих , че всеки си прави колата както му харесва.. така че ако обичаш по-леко с коментарите

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                        Аз съм от тези хора ,които си слагат LED ленти и които не са говорили колко ти е циганска колата и те подкрепих , че всеки си прави колата както му харесва.. така че ако обичаш по-леко с коментарите
                        Просто изразявам лично мнение, нищо лично спрямо теб или колата ти Но все пак караме Алфа, а не Ауди.

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                          Имаше някъде снимана 166-ца със такива сребриста , преди фейслифта - софийска
                          гнус гнус гнус

Comment

Значи аз чета....чета....чета....стискъм зъби, но вече ми писна. Какъв е проблема не мога да разбера за тия LED светлини. Колата си е моя, купил съм си я с мой пари (заем от банка), искарвъм си парички сам. На никой не съм искъл пари за тия LED габарити. Ще си направя колата така и не ми дреме на ... кой какво си мисли или казва. Колата ми ще е с такива габарити и точка. Ако искъм ще обиколя колата с LED ленти ама от всякъде.

Тук слагам точка по темата. Просто поискъх съвет от колеги как да го направя, а не да бъде оплюта тази тема. Е направих си го сам без ваще съвети. Това е ТОЧКА по темата.
                            А ако става въпрос за селски прояви по колите, хайде да не започвам, защото такива селско направени 166-ци има, че просто нямам думи. А и предполагам, че полувината от тези селско направени 166-ци са на хора от форума.
                            Тук сме не да се плюеме един друг, а да си помагаме относно техническото състояние на нашите ,,красавици,,и да обменяме опит.
                            Хайде със здраве и до скоро.

Ще видя как да истрия темата или някой от модераторите да го направи. БЛАГОДАРЯ!!!
                            Last edited by Boschman; d.m.y г., 17:22.

Comment

дай да ти сменим фаровете с доплащане от твоя страна и да си се кефкаш на герлянди

Comment

дай да ти сменим фаровете с доплащане от твоя страна и да си се кефкаш на герлянди
                                А ти защо си я купи като е с "гирлянди" ?

Comment

Working...
                                X